به گزارش فراز، مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری ایران، در واکنش به لغو کنسرتها در بیانیهای خطاب به وزیر ارشاد نوشته: «گر سنگ از این حدیث بنالد عجب مدار که در پاسخ به دعوت بشارتگونهی جنابعالی در ورود هنرمندان به عرصهی فعالیت و کنسرتگذاری و پس از طی هفتخوانی که نیاز به شرح و توضیح اضافهای ندارد، شاهد اتفاقاتی تلخ و تاسفبار باشیم».
در ادامه این بیانیه که به امضای «محسن رجبپور»، مدیر عامل مجمع صنفی آثار موسیقی کشور رسیده ، آمده: «در دولت سیزدهم در کمال ناباوری، گاه دیده شده که مجوزهای صادره از سوی وزارت ارشاد، نه تنها از هیچ پشتوانهای برخوردار نبوده بلکه در برخی شهرها، ادارات کل ارشاد نیز با بی تدبیری و عدم صلابت در مدیریت فرهنگی، موجبات ورود و دخالت دیگر نهادها و اعمال نظر افراد فاقد صلاحیت را پدید آورده و جایگاه واقعی اداره فرهنگ و ارشاد را به سطحی نازل فروکاستهاند».
به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، نویسندگان این بیانیه ضمن «خودسرانه و غیرمسوولانه» خواندن اقدامات وزارت ارشاد، خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد نوشتهاند: «با کمال تاسف به استحضار میرسانیم که در آخرین اقدام خودسرانه و غیر مسئولانهای که در همین پایتخت و بغل گوش وزارت فخیمهی ارشاد و در قلب وزارت کشوری که خود باید در پاسداشت قانون و نظم و انضباط الگو و سرمشق دیگر ارگانها و وزارتخانهها باشد، کنسرت آقای رضا بهرام بعد از توزیع بیش از ۶ هزار بلیت به فاصله چند ساعت قبل از آغاز برنامه به بهانههای واهی لغو و علنا به شعور مخاطبان توهین و به هزاران نفر از اهالی فرهنگ،بی اعتنایی و بی احترامی شده است».
این بیانیه در ادامه افزوده: «آیا نباید با مسبب و عوامل این بیقانونی و بینظمی خسارت بار مقابله شود؟ این کدام نهاد و دستگاهی است که علیرغم طی مراحل پیچیده و مطول اخذ مجوز و انجام تمامی هماهنگیهای مختلف در دقیقه ۹۰، راسا بر تمامی مجوزها خط بطلان کشیده و در جایگاه فراقانونی مینشیند؟».
کنسرت رضا بهرام در سالن وزارت کشور روز گذشته در اقدامی عجیب و به دلایلی عجیب لغو شد و به نظر میرسد حواشی مربوط به سالنهای کنسرت، موضوع حجاب و برخی رفتارهای دیگر باعث لغو سریالی کنسرت ها در سالن های کنسرت شده است.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟